foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

.
.
Reservation

EOMlinkUp

EOMlinkDown

Poštovani,

veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam novi projekt Zavoda za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma “Mladen Sekso” i Hrvatskog društva za endokrinološku onkologiju. U pripremi je pokretanje novog časopisa “Endocrine Oncology and Metabolism”. Motivirani uspjehom prethodnog projekta e-kongresa, želja nam je stvoriti novi međunarodni časopis koji će biti namijenjen liječnicima specijalistima endokrinologije i dijabetologije i srodnih specijalnosti. Pozivamo Vas da se aktivno uključite, stručno i znanstveno, kroz publikacije u budućem časopisu koji će tematski obuhvatiti područje endokrinološke onkologije i bolesti metabolizma. Prvi broj se očekuje krajem 2015. godine. Na našoj stranici http://eom.hdeo.eu nalaze se dodatne informacije za suradnike i autore tekstova.

Cilj nam je u godinama koje slijede pozicionirati se na međunarodnoj znanstvenoj sceni. Stoga Vas pozivamo na suradnju, da zajedno sudjelujemo u unaprjeđenju znanstvene aktivnosti i razvoju endokrinologije.

Srdačan pozdrav,

Predsjednik HDEO

Prof. dr. sc. Milan Vrkljan


Zavod za endokrinologiju "Mladen Sekso" Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, KBC "Sestre milosrdnice", Vinogradska cesta 29, Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 1 3787 127 • Fax: +385 1 3787 147